Saturday, 16 June 2012

4 BINAAN BANGUNAN 2

ASSALAMUALAIKUM 
hye u guy , aku dah lme x cite pasal aku kat kowg kan ? mesti kowng nak tahu kan ? kalu x nak tahu pun x salah kalu kowg ambil thu pasal dri owg laen btl x ? okey , firstly aku nak ckap aku sedih gila-II babi sbb cikgu praticl aku dah tamat temboh so dia dia kne smbng balek brljar dia . aku sedih ar sbb dia satu-II cikgu yg sporting , happening , caring n apa-II jew ar sbb dia ambil berat benda-II tu semua kat kita owng semua . aku happy bai dapt cikgu mcm tu . walaupun aku byk wat dia sakit hati tapi dia sty syang n ambil berat pasal aku . byak yg dia dh tlng aku tpi aku jew yg usaha kan dapat markh apa yang dia ingin kat kat aku , cikgu saya minta maaf sngt-II kt cikgu sbb x usaha dengan gigh untk cikgu tersyang . semalm ramai yang nangis sbb cikgu x ada minggu depan dah . cikgu saya harap cikgu doa kan untk kite owng 1 kelas eak cikgu ? kowg nak tngk gmbr sengal-II gmbr aku x ? kejap eak aq upload untk kowg tgk k , tunggu kejap .

 with my lovely teacher <3

nie ar dia cikgu yg aku maksud kan tu , comel x ? comel kan ? sme comel dgn aku an ? hehehe ! nma dia cikgu angsiza umr sebaya cousin aku , tapi aku hormat dia walaupun aku x hormat cousin yg baya dgn ckgu nie . jahat kan aku ? jahat-II nakal biase ar tu an >< . kowg nak tgk gmbr 1 kelas aku x ? budak-II kelas aku bangang-II sikt btw kte owg sayang antara satu sama laen au . kowg ada ? x dew an ? jgn jelous lak au ? okey-II aku nak upload jap . tunggu kejap jew au .


1 kelas 4 Binaan Bangunan 2 <3

nie ar gmbr 1 kelas aku , comel-II kan kteowg ? hehehe , abai kan mke sengal aku tu . amacam okey x ? hehehe ! aku x ada ar se HOT kwan-II aku yang laen . nie aku nak cite pasal bdak 1 kelas dgn aku . kteowg sweet pew dlm kelas x salah kan anggap sebagai kawan jew ? aku dew ambil gmbr dgn dia tpi malu ar nak tunjuk kan ? bkn lawa pun n smart pun . kawan-II aku nie ha yang pakssa aku ambil gmbr dia dia so aku ambil ar. kowg nak tengok kew ? aduhai . malu lak aku nak tunjuk kan . kejap-II  > > 


alamak malu lak aku , nie gosip semata-II aku dgn dia dah x dew apa-II sah wei , aku malaz nak ingt pew-II agy . yang penting cnfrm-II aku akan rindu kan cikdu kesayangn aku nie wat selama-II nya wei , bte aku doakan cikgu angsiza sihat selalu n panjang umr selalu <3 . ASSALAMUALAIKUM .

No comments:

Post a Comment